• Alles voor jouw opleiding
  • Ook 2e hands studieboeken

Astrum College

Geselecteerde lijst
  • Astrum College
  • MBO Opleidingen
  • 2021 - 2022
  • Sport en bewegen - leerjaar 1
  • Sport & Bewegen
  • Leerjaar 1 . crebo 23163 . niveau 3-4 . Sport en bewegen
Pakketnummer

BL106307

Astrum College

Leermiddelenlijst


Bespaar nog meer met 2e hands boeken!

Algemeen  

Algemeen

Lesgeld (wettelijk verplicht) - als je op 1 augustus 18 jaar of ouder bent: € 1.216,--

Het lesgeld wordt door de Dienst Uitvoering Onderwijs van het ministerie van OC&W rechtstreeks bij de student geïnd. Dit kan in 9 termijnen. Zie voor meer informatie over lesgeld www.duo.nl/particulier/mbo-er.

Bring Your Own Device (BYOD)

In het onderwijs gaan we veel digitaal werken, hiervoor moet je zelf een device aanschaffen. Voor de minimumeisen zie www.a12.nl/bring-your-own-device. De prijs zal afhankelijk zijn van het gekozen type.

Gratis Office 365

Alle definitief bij ROC A12 ingeschreven studenten krijgen via school een Office 365 account. Je hebt dan ook de mogelijkheid om het hele Office pakket (Word, Excel etc.) gratis te downloaden naar je eigen device. Hiervoor is een e-mailaccount van school noodzakelijk. Je kunt het pakket downloaden via website: portal.office.com.

Surfspot.nl

Als student kun je o.a. op surfspot.nl, laptops en software tegen gereduceerd tarief kopen. Hiervoor is een e-mailaccount van school noodzakelijk.

School e-mail account

Nieuwe definitief ingeschreven studenten ontvangen vóór start schooljaar automatisch via de e-mail, instructie voor het schoolaccount. Je bent definitief inschreven nadat de ondertekende onderwijsovereenkomst ontvangen en verwerkt is.

Financiële ondersteuning

Studeren kost geld. Misschien zit je thuis in een financiële situatie waarin het niet mogelijk is de studiekosten te betalen. Of loop je door ziekte of andere omstandigheden studievertraging op waardoor je extra kosten maakt. Als student kun je dan een beroep doen op het ‘Studentenfonds’. Meer informatie hierover vind je bij de veelgestelde vragen op de website van ROC A12. http://www.a12.nl/meest-gestelde-vragen-start-schooljaar

Beroepsgericht  

LET OP!

- Als je leermiddelen al in bezit hebt, hoef je deze niet nogmaals aan te schaffen!
- Staan er leermiddelen met een ‘infowolkje’(i) op de lijst? Deze leermiddelen kun je niet in de webshop bestellen. Houd dus rekening met deze eventuele bijkomende kosten.

- Activeer licenties die je bestelt pas wanneer de docent dit aangeeft (na de start van het schooljaar).

Kledingpakket (verplicht!)

Een Kledingpakket dient minimaal te bestaan uit een;
- Trainings-/ presentatie pak voor op school en stage. (richtprijs € 95,-.)
- Zaalsport schoenen. (richtprijs € 65,-.)
- Veldsport schoenen. (richtprijs € 65,-.)
- Sportshirt (richtprijs € 35,-)
- Korte sportbroek (richtprijs € 35,-)

Kerntaken

Verplicht

9789037256222 (ECK) De sportleider als lesgever combipakket

(ECK) De sportleider als lesgever combipakket

Boom Beroepsonderwijs
ISBN: 9789037256222
Druk: 1
Boek + licentie
Nieuw
€ 59,23

APP Zelfverdediging

Bij deze methode hoort een digitale app en wordt tijdens de les aangeschaft. Richtprijs € 2,--

Keuzedelen

Vanaf 1 augustus 2016 heeft elke MBO opleiding (vanaf leerjaar 1), naast een basis- en profieldeel, ook keuzedelen. Welk keuzedeel de student kiest uit het aanbod, bepaalt hij/zij zelf.
Met de keuzedelen kan gekozen worden voor verbreding of verdieping in het beroep waardoor opleiding en diploma interessanter worden voor de arbeidsmarkt. Leermiddelen kosten voor keuzedelen zijn afhankelijk van het gekozen keuzedeel.

Tijdens het eerste leerjaar adviseren wij vanuit de opleiding het keuzedeel sportinstructie en activiteiten voor kinderen 4-12 jaar. Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit keuzedeel.

Bij het volgen van een ander keuzedeel geldt het volgende;
- Het lesmateriaal (licentie en boek) kan op school worden aangeschaft tijdens de opleiding.
- Leermiddelen kosten voor keuzedelen zijn afhankelijk van het gekozen keuzedeel.

Talen en rekenen  

Nederlands

8717927085806 (ECK) NU Nederlands online (2e ed) jaarlicentie student mbo

(ECK) NU Nederlands online (2e ed) jaarlicentie student mbo

Noordhoff
ISBN: 8717927085806
Druk: 2
Licentie
Nieuw
€ 40,95
Let op! Wacht met aanschaffen. Aankoop van deze licentie vindt plaats tijdens één van de eerste lessen Nederlands in het nieuwe schooljaar.

Overig studiemateriaal

A4 Schrift met lijnpapier (richtprijs € 3,--)
Kleur markers (richtprijs € 3,-- )
Pen (richtprijs € 3,--)
Reader Nederlands (gratis digitaal beschikbaar)

Engels

Verplicht

9789491699009 Can Do leerwerkboek engels mbo-breed deel a+b

Can Do leerwerkboek engels mbo-breed deel a+b

Deviant
ISBN: 9789491699009
Druk: 2
Nieuw
€ 34,50
2e hands i
€ 24,67

Licentie Engels - richtprijs € 16,--

Bij de lesmethode hoort een digitale licentie Engels van Studiemeter en wordt tijdens de les aangeschaft. Richtprijs licentie voor 12 maanden € 16,--

Overig  

Aanvullende voorzieningen

Aanvullende voorzieningen zijn extra activiteiten (bijvoorbeeld excursies, studiereis) en/of leermiddelen welke ROC A12 van belang vindt voor de door jou gekozen opleiding. Deze activiteiten zijn niet verplicht, je kunt ook kiezen voor een alternatief programma. Je krijgt dan op school opdrachten die verband houden met de activiteit.

Excursies
Indien er excursies georganiseerd worden zal er een bijdrage gevraagd worden. Je ontvangt dan via het e-mailadres, dat je bij je aanmelding hebt opgegeven, een factuur via de webshop iDealnet.

Overnachting Introductiekamp (niet verplicht!)

Bij de start van het nieuwe schooljaar gaan we met leerjaar 1 op introductiekamp. Het introductiekamp maakt onderdeel uit van het lesprogramma van eerstejaars studenten. Wanneer je blijft overnachten wordt er een bijdrage gevraagd van €40,--. Deze overnachting is niet verplicht, je kunt ook kiezen om de volgende ochtend weer aan te sluiten.

Zeilkamp (niet verplicht!)

In de laatste periode van het schooljaar gaan we op zeilkamp. Voor het zeilkamp wordt een bijdrage gevraagd van €150,--. Deze activiteit is niet verplicht, je kunt ook kiezen voor een alternatief programma.

Ski- & Snowboard kamp (niet verplicht!)

Tijdens de wintermaanden gaat Astrum College Sport en Bewegen op Ski- & Snowboard kamp. Voor dit kamp wordt een bijdrage gevraagd van ongeveer €500,--. Het Ski- & Snowboard kamp is niet verplicht, je kunt ook kiezen voor een alternatief programma.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor het Ski- & Snowboard kamp, oudere jaars hebben voorrang om aan dit kamp deel te nemen.

Bijdrage in de Astrumweken (niet verplicht!)

Het kan voorkomen dat er in de Astrumweek een bijdrage gevraagd wordt voor een activiteit, excursie of een certificering. Dit is niet verplicht, je kunt ook kiezen voor een alternatief programma of een onderdeel afsluiten zonder certificering. (Richtprijs: €45,--)

i Bespaar nog meer met 2e hands boeken!

Mijn leermiddelen

Leermiddelenlijst
€ 
0 / 19 totaal geselecteerd
0 / 2 verplicht geselecteerd
Korting
- € 0,00

Totaalbedrag

€ 0,00