• Alles voor jouw opleiding
  • Ook 2e hands studieboeken

MBO Utrecht

Geselecteerde lijst
  • MBO Utrecht
  • Event Academie
  • 2019 - 2020
  • Leermiddelenlijsten
  • Medewerker Evenementen - N4 (25147BOL) - 2e jr
Pakketnummer

BL086671

MBO Utrecht

Leermiddelenlijst


Vakken  

Verplichte leermiddelen

Verplicht

9789400225909 Marketingplanning (MCE B2)

Marketingplanning (MCE B2)

Esch, J. van
ISBN: 9789400225909
Druk: 2
Nieuw
€ 30,50

Verplicht

9789006372328 Rendement Corporate Communicatie Leerwerkboek

Rendement Corporate Communicatie Leerwerkboek

Berg, I.
ISBN: 9789006372328
Druk: 1
Nieuw
€ 33,30
2e hands i
€ 23,81

Zelf aan te schaffen: Laptop

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check op https://www.mboutrecht.nl/startschooljaar/laptop/ aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Vrijwillige leermiddelen

EventLab-Blouse?

Nieuw
€ 23,00
Voor EventLab hebben wij een mooie zwarte blouse met opdruk om te dragen tijdens EventLab-klussen. Daar kan een zwarte broek of spijkerbroek onder, afhankelijk van de opdracht. Met deze blouse hebben we een identieke uitstraling voor alle studenten en vormen wij een eenheid op evenementen. Voor EventLab hebben wij een mooie zwarte blouse met opdruk om te dragen tijdens EventLab-klussen. Daar kan een zwarte broek of spijkerbroek onder, afhankelijk van de opdracht. Met deze blouse hebben we een identieke uitstraling voor alle studenten en vormen wij een eenheid op evenementen. De Pasdag van deze blouse is tijdens de 1e schoolweek.

Keuzedelen (verplicht, indien gekozen)

Gedurende jouw opleiding krijg je te maken met keuzedelen. Naar verwachting dien je rekening te houden met €0,- aan kosten. Zo gauw je een keuze hebt gemaakt dien je hiervoor dus ook de leermiddelen te gaan bestellen.

Overige informatie

Alle studenten van MBO Utrecht krijgen gratis:

• een MBO Utrecht pas (voor identificatie, voor printen en toegang gebouwen) • printtegoeden (€ 5,00 voor 1e jaars, € 2,50 voor hogere jaars per jaar) • gebruik van een kluisje om belangrijke zaken op te bergen gedurende de opleiding

Kunnen jij of je ouders de verplichte leermiddelen niet betalen en volg je een BOL-opleiding? Dan kun je in aanmerking komen voor de voorziening leermiddelenondersteuning.

Je kunt een verzoek indienen voor leermiddelenondersteuning door je naam en de opleiding die je volgt (of gaat volgen) te mailen naar: lmlondersteuning@mboutrecht.nl. Om te controleren of je in aanmerking komt hebben wij daarna wat gegevens nodig. MBO Utrecht neemt via de mail contact met je op om uit te leggen hoe deze procedure in zijn werk gaat.

Licenties

Aangeschafte licenties worden geactiveerd via de digitale leeromgeving van MBO Utrecht (Bundle in Onderwijs Online).

Jouw leermiddelen

Leermiddelenlijst
€ 
0 / 8 totaal geselecteerd
0 / 2 verplicht geselecteerd
Korting
- € 0,00

Totaalbedrag

€ 0,00