• Alles voor jouw opleiding
 • Ook 2e hands studieboeken

Actievoorwaarden - Verdubbel de waarde van je oude studieboeken

Je oude studieboeken zijn geld waard. En met deze actie zijn boeken voor een aantal studenten zelfs 2x zoveel waard! Als je in de periode van 22 juni t/m 19 juli 2020 tot je boeken verkoopt, maak je kans op de dubbele waarde van het verkoopbedrag. Vier weken lang maken we elke week een winnaar bekend.


 1. Deze actie is uitgeschreven door Studers en hierop zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan de actie is gratis. De actieperiode loopt van 22 juni 2020 t/m 19 juli 2020. Wanneer je gedurende deze actieperiode je boek(en) verkoopt via de website, maak je kans om te winnen. De overeenkomst van de verkoop van studieboeken komt tot stand nadat Studers de aangeboden studieboeken heeft geaccepteerd door het betalen van het bedrag waarvoor de betreffende boeken zijn getaxeerd op studers.nl. De verkoopbon is nog geen verkoopovereenkomst.
 3. Iedere deelnemer kan meerdere keren deelnemen aan de actie.
 4. Iedereen van 16 jaar en ouder mag deelnemen.
 5. De wekelijkse trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. Uit de deelnemers die tijdens de actieperiode een boek of meerdere boeken hebben verkocht en waarvan de boeken zijn ontvangende boeken trekken wij een winnaar.
 6. De verdubbeling geldt alleen op de door ons goedgekeurde en geaccepteerde boeken. Het is dus mogelijk dat het verdubbelde bedrag afwijkt van wat er op de verkoopbon staat.
 7. Per week is er één winnaar. De trekking vindt wekelijks op maandag plaats. De eerste trekking is op maandag 6 juli 2020, de tweede trekking op maandag 13 juli 2020, de derde trekking op maandag 20 juli 2020 en de vierde trekking op maandag 27 juli 2020. De winnaars worden op de dag van de trekking geïnformeerd via het e-mailadres dat is opgegeven tijdens de verkoop. Daarnaast zullen we ook een post met de voornaam van de winnaar plaatsen op onze eigen social kanalen Facebook en Instagram.
 8. Het geld wordt overgemaakt naar het bankrekeningnummer dat is opgegeven tijdens de verkoop van de boeken. 
 9. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd. 
 10. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Studers.
 11. Studers handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 12. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 13. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden Studers (STS B.V.), Nieuw Amsterdamsestraat 40 7814 VA Emmen, 088-203 03 00.