• Alles voor jouw opleiding
  • Ook 2e hands studieboeken

Alles over lesgeven op afstand

Op het platform voor docenten vind je Alles over lesgeven op afstand: tips, achtergronden, checklisten, interviews, instructies, webinars en video’s. Laat je inspireren en ga naar Alles over lesgeven

Nu de scholen in Nederland gesloten zijn wordt het lesgeven op een andere manier georganiseerd. De initiatieven die genomen worden om bijvoorbeeld lesgeven op afstand met elkaar te organiseren zijn overweldigend. Scholen, docenten, uitgeverijen en distributeurs werken samen om het lesgeven op een alternatieve wijze door te laten gaan. Ook wij steunen scholen en studenten waar we kunnen.

Elke dag publiceren we nieuwe artikelen en interviews.


Alles over afstandsleren

Alles over digitaal toetsen

Inspiratie en informatie over lesgeven op afstand. Welke tools worden gebruikt en wat zijn de tips van andere docenten?

Lesgeven op afstand

Webinars lesgeven op afstand

Afgelopen week hebben meer dan 1400 mensen deelgenomen aan onze webinars uitgevoerd door Academy4learning! Deze webinars blijven we de komende periode geven: inschrijven kan hier.

Hulplijn lesgeven op afstand

Hulplijn lesgeven op afstand

Maak zelf een telefonische afspraak met één van onze specialisten in onze online afsprakenmodule wanneer het u het beste uitkomt. Dat kan in een individueel gesprek of met de hele vaksectie in blokken van 15 minuten.

Studers en het coronavirus

Studers en het coronavirus

Ook bij Studers ervaren we de impact en onzekerheden over het coronovirus. We volgen de richtlijnen van het RIVM en houden actuele berichtgeving nauwlettend in de gaten. Onze mensen werken vanuit huis of er wordt in gespiegelde teams, strikt gescheiden van elkaar, gewerkt zodat onze dienstverlening doorgaat