• Alles voor jouw opleiding
  • Ook 2e hands studieboeken
We zorgen er voor dat studenten het juiste materiaal bestellen

Om studenten zo goed mogelijk te informeren over het bestellen van het juiste studiemateriaal, hebben wij:

  • Digitale bestelflyer
  • Banners
  • Narrowcasting
  • Webteksten
  • Facebook posts

We maken deze communicatiemiddelen op maat en eventueel ook met eigen logo. Vraag ze nu aan via je vaste contactpersoon!


 
Digitale bestelflyer

Met de digitale bestelflyer kunnen onderwijsinstellingen studenten informeren over het bestellen van studiemateriaal. De flyer wordt aangeleverd in PDF-formaat en voorzien van een bestelknop die direct naar de desgewenste leermiddelenlijst verwijst. Gegarandeerd het juiste studiemateriaal voor de student!


Banners

Voor de website of het intranet van de onderwijstinstelling leveren wij banners. Deze banners zijn verkrijgbaar in 2 formaten: 300x250 px en 728x90px. Ook kan er worden gekozen voor een statische (stilstaande) of een dynamische (met beweging) variant. Deze banner(s) kunnen wij voorzien van een link die direct naar de juiste leermiddelenlijst op studers.nl verwijst.

 

 
Narrowcasting

Wij bieden narrowcasting aan voor de informatieschermen op de onderwijsinstelling. Zo kunnen wij bijvoorbeeld studenten informeren over het bestellen van hun studiemateriaal.


Webteksten

Met de teksten voor de website kunnen studenten worden geïnformeerd over het bestellen van studieboeken en kunnen ze direct verwezen worden naar de actuele leermiddelenlijsten op studers.nl. We kunnen ook andere teksten op maat aanleveren, zoals een informatiebrief over studiemateriaal.

 

 
Facebook post

Studenten informeren over het bestellen van studiemateriaal op de Facebook-pagina van de onderwijsinstelling? Dat kan! Wij leveren teksten aan die eenvoudig op de tijdlijn kunnen worden geplaats. Ideaal vlak voor de start van een nieuw studiejaar. Studenten kunnen direct doorklikken naar de juiste leermiddelenlijst.