• Alles voor jouw opleiding
  • Ook 2e hands studieboeken
 
De leermiddelenlijstservice

Je wilt dat jullie studenten goed voorbereid in de les zitten of colleges volgen. Dát begint met de juiste leermiddelen. Hoe zorg je ervoor dat studenten op tijd beschikken over hun studieboeken of toegang hebben tot digitale methodes? Wij helpen je bij het gehele proces: van uitgeversmanagement tot het effectief samenstellen van de leermiddelenlijsten, van distributie tot klantenservice.


Hoe werkt het?

Met onze online tool wordt het makkelijk om leermiddelenlijsten samen te stellen en te beheren. Het is eenvoudig om docenten uit te nodigen en snel lijsten per opleiding en leerjaar te maken. Alles kan worden toegevoegd vanuit onze up-to-date catalogus, zoals studieboeken, digitale producten of licenties voor online methodes. Maar ook readers, praktijkmaterialen of schoolkosten. Alles op één centrale plek, voor jouw en je studenten.

 

 
Wij helpen je graag

Wij plaatsen jullie definitieve lijsten op onze website, nemen producten op voorraad en zorgen voor scherpe prijzen. Wij geven je advies over nieuwe of vervangende methoden, laatste versies of prijzen. Een belangrijk moment is de slotvalidatie van jullie lijsten. Zo weten we zeker dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn.


Meer informatie

Wil je meer weten over onze leermiddelenservice? Vraag dan een demo aan bij je contactpersoon of mail ons.