• Alles voor jouw opleiding
  • Ook 2e hands studieboeken
 
De logistieke service

Voor jou veel werk, voor ons vaak een kleine moeite. We denken graag met je mee over passend maatwerk, flexibele processen en oplossingen waarmee je tijd en geld bespaart voor jullie instelling en tegelijkertijd goed overzicht en controle houdt.


Praktijkmaterialen

Naast boeken en digitaal lesmateriaal leveren wij ook praktijkmaterialen direct aan studenten. Van labjas tot stethoscoop, van koksmes tot veiligheidsbril. Samen met je zoeken we de beste deal voor jullie studenten. Je plaatst de praktijkmaterialen op je leermiddelenlijst en studenten bestellen ze gelijk met hun andere leermiddelen.

 

 
logistieke partner in alles

Is jullie organisatie nu veel tijd kwijt met het afhandelen van bepaalde logistieke activiteiten? Wij kunnen je helpen met de inkoop en distributie van veel andere producten, zowel voor studenten als collega’s. Denk aan kerstcadeaus, actieflyers, jaarboeken of almanakken.


Zakelijk bestellen

Je maakt binnen je onderwijsinstelling vaak gebruik van verschillende abonnementen en licenties om up-to-date te blijven. Om slim in te kopen én het overzicht te bewaren, kun je dit bij ons neerleggen. Wij beheren jullie portfolio, zorgen voor een helder proces en een overzichtelijke administratie.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze logistieke service? Vraag dan een demo aan bij je contactpersoon of mail ons