• Alles voor jouw opleiding
  • Ook 2e hands studieboeken
  • Op tijd thuisbezorgd
9789001832629 - Vastgoedexploitatie

Vastgoedexploitatie

Vermeulen, M.E.

9789001832629 - Vastgoedexploitatie

ISBN/EAN 9789001832629

Druk 2

Vastgoedexploitatie is de volledig geactualiseerde versie van Handboek Vastgoedmanagement (Noordhoff Uitgevers, 2010). Deze complete uitgave is naast studieboek ook een belangrijk naslagwerk voor professionals in de vastgoed- en facility management sector.
Vastgoedexploitatie biedt een compleet overzicht van het vakgebied vastgoed exploitatie. De rode draad door het boek wordt gevormd door het acquisitie-, het exploitatie- en het dispositieproces. Daarbij wordt onder andere de rol van de vastgoedmanagement organisatie (VMO) beschreven. Ook de exploitatie van specifieke vastgoedcategorieën komt aan bod, zoals bijvoorbeeld zorgvastgoed, parkeergarages en logistiek vastgoed.
Nieuw in deze editie:
Nieuwe hoofdstukken ten opzichte van Handboek Vastgoedmanagement zijn onder andere: Internationale wet- en regelgeving, Veiligheid, Leegstand en Transformatie, Gastvrijheid, Leegstandbeheer, Studentenhuisvesting, Onderwijsvastgoed en Hotelvastgoed.
Het boek is bestemd voor studenten van onder andere de volgende opleidingen: Vastgoed & Makelaardij , Facility Management en Bouwtechnische Bedrijfskunde.
Dit boek is tevens verkrijgbaar als e-book, klik hier voor een actueel overzicht van E-ISBN’s. Leverbare e-books zijn te koop via www.noordhoffcampuz.nl.
USP's:
• Biedt een compleet overzicht van het vakgebied Vastgoedexploitatie;
• Volledig geactualiseerd;
• Naast studieboek ook een belangrijk naslagwerk voor professionals in de vastgoed.
Over de auteurs:
Vastgoedexploitatie is geschreven door gerenommeerde senior vastgoed professionals. De hoofd- en eindredactie wordt, net als bij Handboek Vastgoedmanagement, gevormd door Maarten Vermeulen MBA MSRE FRICS en drs. Marielle Wieman RAE.

€ 58,95
Vandaag besteld, 27-02 bezorgd

Aantal

Compleet
Alles voor jouw opleiding
24/7 op de hoogte
Volg je bestelling in Mijn Studers
Op tijd
Bij je thuisbezorgd