• Alles voor jouw opleiding
  • Ook 2e hands studieboeken
  • Op tijd thuisbezorgd
9789001841775 - Bedrijfsbeslissingen en financiële verantwoording

Bedrijfsbeslissingen en financiële verantwoording

A.W.W. Heezen
9789001841775 - Bedrijfsbeslissingen en financiële verantwoording
ISBN/EAN 9789001841775
Druk 3
Wanneer je geen financieel-economische opleiding volgt, moet je toch in staat zijn de belangrijkste financieel-economische principes toe te passen, zoals het maken van een marketingplan of een investeringsvoorstel. Dit boek leert je in heldere bewoordingen hoe je dit doet.
Waarom kiezen voor Bedrijfsbeslissingen en financiële verantwoording?
- praktijkgericht;
- handige ondersteunde website;
- helder geschreven.
Bedrijfsbeslissingen en financiële verantwoording is geschikt voor zowel de propedeuse als hoofdfase van opleidingen in het hoger onderwijs waarbij Financieel Management of Bedrijfseconomie niet centraal staat. Het boek is vooral beschrijvend en bevat zo min mogelijk berekeningen. Hierdoor is het zeer toegankelijk.
Aan de hand van het ondernemingsplan van een startende onderneming, maak je kennis met het maken van een begrote balans en resultatenrekening, het maken van een liquiditeitsbegroting en het berekenen van uurtarieven en kostprijzen in de dienstverlening.
Kenmerkend voor Bedrijfsbeslissingen en financiële verantwoording is dat het managementbeslissingen als uitgangspunt neemt en dat de theorie daaraan is gekoppeld, en niet andersom. Daarbij besteedt het boek ruime aandacht aan de omgevingsfactoren die een rol spelen bij het nemen van bedrijfsbeslissingen. Deze derde editie bevat meer praktijkcasussen en voorbeelden en is ook beschikbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op www.bedrijfsbeslissingenenfinancien.noordhoff.nl vind je extra vragen met uitwerkingen.
€ 63,95
Vandaag besteld, 22-01 bezorgd
Aantal
Compleet
Alles voor jouw opleiding
24/7 op de hoogte
Volg je bestelling in Mijn Studers
Op tijd
Bij je thuisbezorgd