• Alles voor jouw opleiding
  • Ook 2e hands studieboeken
  • Op tijd thuisbezorgd
9789001862343 - Gespreksvoering incl. toegang tot Prepzone

Gespreksvoering incl. toegang tot Prepzone

Molen van der, H.T.
9789001862343 - Gespreksvoering incl. toegang tot Prepzone
ISBN/EAN 9789001862343
Druk 4
Als (aankomend) professional is het belangrijk dat je weet hoe je een gesprek voert. Gespreksvoering, basisvaardigheden en gespreksmodellen leert je stapsgewijs je zakelijke gespreksvaardigheden te verbeteren. Compact, overzichtelijk en heel praktijkgericht.
Waarom kiezen voor Gespreksvoering, basisvaardigheden en gespreksmodellen?
• zeer geschikt voor zelfstudie;
• toegankelijk en volledig;
• inclusief unieke code voor Prepzone, met handige extra toetsen, flitscolleges en begrippentrainer.
Gespreksvoering, basisvaardigheden en gespreksmodellen bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt aandacht besteed aan de basisvaardigheden die je bij het voeren van gesprekken moet beheersen. Achtereenvolgens passeren in deel 2 luistervaardigheden, regulerende vaardigheden en zendervaardigheden de revue. Zo leer je wat mogelijke valkuilen zijn binnen een gesprek en hoe je die ontwijkt. Aan het eind van ieder hoofdstuk vind je een samenvatting. Ook staan er handige oefeningen mét uitwerkingen in het boek. Hierdoor kun je prima zelfstandig met de leerstof aan de slag.
De samenvattingen zijn in deze vierde editie van Gespreksvoering, basisvaardigheden en gespreksmodellen uitgebreider en overzichtelijker dan in voorgaande edities. Verder is de tekst, waar nodig, geactualiseerd.
Voorin je boek staat een unieke code waarmee je toegang krijgt tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, een begrippentrainer en extra studiemateriaal. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!
€ 51,50
Vandaag besteld, 22-01 bezorgd
Aantal
€ 36,82
2e hands
Vandaag besteld, 22-01 bezorgd
2e hands
Aantal
Compleet
Alles voor jouw opleiding
24/7 op de hoogte
Volg je bestelling in Mijn Studers
Op tijd
Bij je thuisbezorgd