• Alles voor jouw opleiding
  • Ook 2e hands studieboeken
  • Op tijd thuisbezorgd
9789001868871 - Projectaanpak in zes stappen

Projectaanpak in zes stappen

Grit, Roel
9789001868871 - Projectaanpak in zes stappen
ISBN/EAN 9789001868871
Druk 2
Projectaanpak in zes stappen leert je hoe je projecten succesvol aanpakt. Het is een praktijkgericht doeboek, waarmee je direct aan de slag kunt.
Waarom kiezen voor Projectaanpak in zes stappen?
• laagdrempelige methode om projecten succesvol aan te pakken;
• doeboek met handzaam stappenplan;
• uitgebreide digitale ondersteuning voor student en docent.
Dit boek behandelt de gehele levenscyclus van een project. Het boek geeft je eerst een oriëntatie op het aanpakken van projecten. Daarna volgen zes projectstappen: het opstarten van het project, het inrichten van het project, het maken van het plan van aanpak, het uitvoeren van het project, het opleveren van het projectresultaat, en het afsluiten van het project. Het handzame stappenplan kun je snel en direct toepassen en biedt een goed alternatief voor zware projectmanagementmethoden als PRINCE2. In de laatste twee hoofdstukken doe je kennis op over het gebruiken en beheren van het projectresultaat, en over projecthulpmiddelen.
Deze tweede editie heeft een geheel nieuwe lay-out gekregen. Daarnaast zijn aan ieder hoofdstuk vragen en opdrachten toegevoegd. Het boek is heel handig wanneer je tijdens je studie – en later beroepsmatig – veel in projecten werkt. Projectaanpak in zes stappen is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op de ondersteunende website www.projectaanpak.noordhoff.nl vind je hulpmiddelen en extra informatie, zoals diverse checklists, formats, spreadsheetmodellen (zoals een planningsformulier en een urenregistratieformulier) en nuttige hyperlinks.
€ 40,50
Vandaag besteld, 18-12 bezorgd
Aantal
Compleet
Alles voor jouw opleiding
24/7 op de hoogte
Volg je bestelling in Mijn Studers
Op tijd
Bij je thuisbezorgd